Spiritum
Over Spiritum
Spirituele spreuken & quotes, boeken, video's en websites

Over Spiritum

Spiritum"Licht kan niet bestaan zonder duisternis en zonder negatieve gebeurtenissen kun je niet genieten van positieve"...

Het lijken clichés maar het zijn uitspraken die kloppen. Ik heb ervaren dat er in deze tijden van hectiek en drukte vrijwel altijd een negatieve gebeurtenis nodig is om mensen te laten stilstaan en te laten nadenken over het leven..... Helaas wel!

Mijn interesse voor het ontastbare bestond al maar werd door enkele gebeurtenissen op het persoonlijk vlak aangewakkerd. Niets gebeurt voor niets en dat ben ik gaan inzien door te gaan lezen in spirituele boeken, het bekijken van video's en websites. Gelukkig heb ik mijn ervaringen naar iets heel positiefs kunnen omzetten en heb door mijn spirituele zoektocht veel nieuwe inzichten over het leven opgedaan (en nog!).

Langzamerhand ontstond het idee om al deze informatie kernachtig te bundelen en mijn kennis en inzichten te delen met de wereld. Als Web Developer koos ik (bijna uiteraard) voor het medium website en kon ik hobby en beroep combineren. Spiritum was een feit: een digitaal ontmoetingspunt voor mensen met interesse in boeken, video's en websites over zelfontwikkeling en spirituele groei. Daarnaast kun je je iedere dag weer opnieuw laten inspireren door een wijsheid of spirituele spreuk.

Toeval bestaat niet dus laat voor jou geen negatieve ervaring nodig zijn om geïnteresseerd te raken in het spirituele.

Neem er op een rustig moment eens lekker de tijd voor om rond te kijken op deze website en laat je inspireren!

Groet,
Roel
Dagelijkse Inspiratie
Wees geduldig want de wereld is groot en wijd.
-- Shakespeare
Iets toe te voegen?
Heb jij een interessante bijdrage voor deze site? Mail jouw bijdrage.