Spiritum
Boeken
Spirituele spreuken & quotes, boeken, video's en websites
Boek

De DNA-code van de Ziel - William Gijsen

Jouw unieke levensopdracht onthuld
De DNA-code van de Ziel
De opvolger van Maak je hemel op aarde heeft William Gijsen samen met zijn vrouw Joke Dewael geschreven.

Onderdelen
De DNA-code van de ziel is onderverdeeld in zes delen: de levensopdracht, de geboorteopdracht, de karmacode, de evolutieopdracht, zelf de DNA-code van de ziel ontdekken en het laatste deel omvat een overzicht van de interpretatie en tabellen.

Zielstypen
In het eerste deel wordt onder andere ingegaan op de drie typen waaruit een ziel kan kiezen tijdens zijn reïncarnatie: het doe-type (laat zich vooral door de materie leiden), het voel-type (wil ervaren wat iets of iemand hem/haar doet) en het denk-type (gaat op zoek naar het waarom van de dingen). Daarnaast wordt er door een ziel gekozen voor een leven als vinder of als zoeker. Je kunt een vinder vergelijken met een reiziger en een zoeker met een reisleider. Ongeveer 70% van de zielen kiest voor een leven als vinder.

Geboorteopdracht
Het tweede deel behandelt de geboorteopdracht en legt uit hoe binnen de zeven sferen en de zeven trappen nog zeven fases doorlopen worden. Iedere fase bevat drie stadia: verzamelen, onderscheid maken en verheffen.

Karma
Het karma is het thema van het derde deel van het boek. Het karma is verantwoordelijk voor de tegenslag in het leven van de mens. Het karma kan ook uit een vorig leven afkomstig zijn. De DNA-code bevat jouw karma code en hoe dat karma kan worden vereffend.

Evolutieopdracht
Uit de evolutieopdracht in deel vier blijkt dat zoekers naast hun geboorteopdracht ook nog een evolutieopdracht hebben. Zij willen hun ziel vooruit helpen en zichzelf verbeteren – de evolutieopdracht zorgt voor hun geestelijke voldoening.

Zelf bepalen
Om zelf de DNA-code te achterhalen, kun je gebruik maken van de zeven transformatiegraden. Deze leren je scheppen in de innerlijke wereld (zoals de sferen en de trappen je leren scheppen in de uiterlijke wereld).

Het laatste deel bevat een kernachtige samenvatting van de onderdelen van de DNA-code en dient vooral ter naslag.

Toegevoegd: maandag 28 september 2009 22:29
Laatste update: maandag 28 september 2009 22:29
Categorie: Esoterie, Spiritisme, William Gijsen

Anderen bekeken ook deze boeken:
Meer info
Dagelijkse Inspiratie
Wees geduldig want de wereld is groot en wijd.
-- Shakespeare
Iets toe te voegen?
Heb je zelf spirituele boeken gelezen en wil je jouw bevindingen delen? Mail jouw boekrecensie.