Spiritum
Boeken
Spirituele spreuken & quotes, boeken, video's en websites
Boek

De Sleutel tot Zelf-Bevrijding - Christiane Beerlandt

Psychologische oorsprong van 1100 ziekten
De Sleutel tot Zelf-Bevrijding
Ziekte is een signaal van het feit dat er op psycho-emotioneel niveau iets niet goed zit. De ware genezing van een kwaal vindt slechts plaats als de ziekte op emotioneel en psychologisch vlak wordt beseft en opgelost.

Genezing
In De Sleutel tot Zelf-Bevrijding pleit Christiane allerminst voor het weigeren van geneesmiddelen of –methoden; ze kunnen op een bepaald moment zeker helpen om de ziekte te overwinnen. Ware genezing (en daardoor zelf-bevrijding) vindt echter niet plaats op het fysische of scheikundige niveau.

Christiane's visie
In het eerste deel van het boek, de sleutel tot leven in geluk, beschrijft Christiane haar visie over onder andere het leven, de toekomst, emoties, liefde, voeding en gezondheid, astrologie en kinderen.

Totstandkoming
Ook beschrijft ze hoe de informatie in dit boek tot stand gekomen is: ze heeft zo’n 1100 ziekten op briefjes gezet. Vervolgens heeft ze zich per briefje (zonder te weten welke ziekte erop stond) afgestemd op haar diepste innerlijk weten en heeft ze gevraagd wat de onderliggende oorzaak van de betreffende ziekte is (dit in tegenstelling tot het overzicht in Louise Hay’s Je kunt je leven helen – dit is door jarenlange observatie van cliënten ontstaan).

Ziektebeelden
Deze uitgebreide informatie per ziektebeeld is te vinden in het tweede deel van het boek: de sleutel tot gezondheid en genezing. Het bevat informatie over zeer ernstige maar ook over "kleine" ziekten. In dit deel wordt ook de psychologisch symboliek van de lichaamsdelen besproken.

Toegevoegd: woensdag 18 november 2009 22:22
Laatste update: woensdag 18 november 2009 22:22
Categorie: Christiane Beerlandt, Gezondheid, Ziekte

Anderen bekeken ook deze boeken:
Meer info
  • De uitgeverij van De Sleutel tot Zelf-Bevrijding
Dagelijkse Inspiratie
Opleiding is de beste proviand op de reis naar de ouderdom.
-- Aristoteles
Iets toe te voegen?
Heb je zelf spirituele boeken gelezen en wil je jouw bevindingen delen? Mail jouw boekrecensie.