Spiritum
Boeken
Spirituele spreuken & quotes, boeken, video's en websites
Boek

Maak je Hemel op Aarde - William Gijsen

Ontdek je eigen wijsheidsniveau
Maak je Hemel op Aarde
Nadat de schrijver de verschijning van zijn overleden moeder heeft meegemaakt, krijgt hij steeds meer interesse in het bovennatuurlijke. Ongeveer een jaar na haar verschijning woont hij een aantal seances bij kennissen bij. Zo komt hij in contact met een ziel die niet meer reïncarneert, Anthon genaamd.

Geesteswereld
In Maak je Hemel op Aarde geeft Anthon een uitgebreide beschrijving van de werking van de geesteswereld. Via de ziel communiceert de geesteswereld met de aardse wereld. Zo krijg je zodra je iemand voor het eerst ontmoet vaak al direct een goed of een slecht intuïtief gevoel. Dit gevoel wordt via de ziel door de geesteswereld doorgegeven; het geeft aan of verder contact met deze persoon wenselijk is.

Ratio
Door de enorme toename van het rationalisme vertrouwt de mens tegenwoordig veel meer op zijn verstand dan op zijn gevoel. Als de mens vaker naar zijn gevoel zou luisteren, zou hij veel makkelijker zijn hemel op aarde kunnen maken.

Hulp
Iedere ziel beschikt over een geleidegeest, een gids en een meester. Dit zijn geesten die voor jouw ziel een specifieke functie vervullen. Je geleidegeest is een ziel die net als jij nog reïncarneert. De gids en de meester zijn hogere zielen die niet meer incarneren.

Sferen en trappen
De evolutie verloopt door zeven sferen. Elke sfeer is verdeeld in zeven trappen. In iedere trap wordt een specifieke les geleerd. Elke ziel doorloopt de sferen en trappen tijdens zijn spirituele evolutie. Daarbij komt de ziel meerdere malen naar de aarde met een specifieke geboorteopdracht. Door een beschrijving van de sferen en de trappen kun je er zelf achter komen op welk wijsheidsniveau jouw ziel zich op dit moment bevindt.

Mocht je nog twijfelen, kun je via William Gijsen je niveau na laten vragen aan Anthon.

In het vervolg, De DNA-code van de ziel, worden verdere details uitgewerkt.

Toegevoegd: vrijdag 7 augustus 2009 18:51
Laatste update: vrijdag 7 augustus 2009 18:51
Categorie: Esoterie, Spiritisme, William Gijsen

Anderen bekeken ook deze boeken:
Meer info
Dagelijkse Inspiratie
Opleiding is de beste proviand op de reis naar de ouderdom.
-- Aristoteles
Iets toe te voegen?
Heb je zelf spirituele boeken gelezen en wil je jouw bevindingen delen? Mail jouw boekrecensie.