Spiritum
Websites
Spirituele spreuken & quotes, boeken, video's en websites
Website

SPIRITUM HOUDT OP TE BESTAAN

Helaas moet ik jullie mededelen dat deze website inclusief zijn Dagelijkse Inspiratie aan het einde van deze maand (juni) ophoudt te bestaan.

Door veranderingen op het persoonlijke vlak, kost het me steeds meer moeite om ervoor te zorgen dat er iedere dag weer een verse spreuk voor jullie klaarstaat. Daarnaast is het up-to-date houden van het abonnee bestand (mail adressen die worden opgeheven etc.) ook het nodige werk. Ook zullen de kosten voor de hosting en vooral voor het dagelijks versturen van de Dagelijkse Inspiratie zo hard stijgen dat het voor mij niet meer op te brengen is (ik heb geen inkomsten vanuit Spiritum).

Het zijn 12 mooie jaren geweest. Gedurende deze jaren ging de Dagelijkse Inspiratie iedere morgen weer naar gemiddeld 6000 abonnees.

Heel vaak heb ik mooie reacties mogen ontvangen - zo wist iemand me te melden dat hij de spreuk iedere dag ophing in de bedrijfskantine. Of vertelde iemand dat ze er echt iedere morgen weer naar uitkijkt om de spreuk te lezen. Of soms gewoon een kort bedankje om te laten weten dat het gewaardeerd wordt.

Maar ook kreeg ik vele ongeruste reacties als de Dagelijkse Inspiratie te laat kwam of zelfs enkele dagen niet bezorgd werd (meestal door problemen met de mail server).

Graag wil ik jullie bedanken voor al die mooie jaren!

Misschien ontmoeten we elkaar nog op een andere manier, op een ander moment...

Met dankbare groet,
Roel Toegevoegd: dinsdag 7 juni 2022 21:09
Categorie: Inspiratie

Dagelijkse Inspiratie
Wees geduldig want de wereld is groot en wijd.
-- Shakespeare
Iets toe te voegen?
Heb je zelf spirituele websites gevonden? Mail jouw link naar de website.